Cisco Connect 2018
NetDesign inviterer dig til Cisco Connect 2018
Vi vil gerne invitere dig til årets Cisco Connect konference i Øksnehallen torsdag den 12. april kl. 9.00 – 16.30. Meld dig til med en VIP kode og du deltager gratis. Få koden ved at kontakte os på mail på kundecenteret@tdcnetdesign.dk

Your Time Is Now!

Ny teknologi gør mange nye ting mulige, men det kan også gøre data og forretningskritiske hemmeligheder sårbare! Det bliver en spændende dag, hvor du vil opleve en blanding af keynotes, paneldebatter og spændende kundecases. Du skræddersyer selv dit eget program, så det passer til dine interesser og kompetencer.

Mød det nye NetDesign

Kom og besøg os på vores stand og tag en snak om hvor langt du er kommet på jeres digitaliseringsrejse. Vi kan assistere med en kompetent sparring på din videre rejse. Det handler om din forretning – lad os finde den rigtige løsning til dig.


Målgruppe

Cisco Connect er målrettet it-beslutningstagere inden for både forretning og teknik i store og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner.


Kom gratis med:

Læs mere om programmet og meld dig til
- deltagergebyr er normalt 2.695,- ekskl. moms. Hvis du bruger vores VIP-kode, når du tilmelder dig, så betaler vi dit deltagergebyr.  

Læs mere om konferencen og meld dig til her

Vi glæder os til at se dig den 12. april til Cisco Connect 2018