Undgå at dit videomøde går ned på udstyr

Udstyr og omgivelser spiller en stor rolle, når du gerne vil fremstå professionelt på skærmen. For selv ikke den mest avancerede kommunikationsløsning kan redde dig, hvis din mikrofon skratter eller dine kolleger larmer i baggrunden.
Videomøder og chat er efterhånden blevet en naturlig del af vores måde at arbejde på. Derfor er mange virksomheder også nået til et punkt, hvor de har behov for at tænke videomøder ind i arbejdspladsens indretning. 

Samtidig vil det ofte være pengene værd at investere i en professionel kommunikationsløsning som Skype for Business, der ikke blot opfylder basale krav om sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet, men også gør det let at tilkoble udstyr, der giver videosamtalerne et væsentligt kvalitetsløft.

– Skype for Business er bygget til at understøtte møder med flere end to deltagere. Derfor er det let at tilkoble eksternt udstyr som skærme, kameraer og mikrofoner, hvis I for eksempel vil indrette et dedikeret mødelokale til videomøder. I det hele taget er det vigtigt at minimere støj og forstyrrelser. Baggrundsstøj og dårligt lydudstyr er noget af det værste for et videomøde, siger salgschef Casper Thodsen fra TDC Erhvervscenter Odense.  
 

3 bud på udstyr og indretning, der giver jeres Skype for Business-møder et kvalitetsløft

Den mobile
Skype for Business-møder er som skabt til den mobile medarbejder, fordi du nemt kan koble dig på mødet med din smartphone, tablet eller laptop. I dag har de indbyggede kameraer i de fleste enheder en høj kvalitet. Derimod kan et trådløst headset med en støjdæmpende mikrofon være en rigtig god investering, som de andre mødedeltagere vil takke dig for. Du får et glimrende headset for omkring 1.000,- kr. 

Den stationære 
I virksomheder med åbne kontorlandskaber kan det være svært at finde et uforstyrret sted til at deltage i Skype for Business-møder. Her kan en nem løsning være at opstille en stationær terminal med headset og kamera i et mindre kontor eller et lydisoleret aflukke. Der findes også flere lyddæmpede kontormøbler, der er designet til at kunne bruges til videomøder og telefonsamtaler. Du kommer godt i gang for omkring 12.000,- kr., både når det gælder udstyr og møbler. 

Den globale
Hvis jeres medarbejdere er spredt ud over mange fysiske lokationer eller lande, så kan det være på sin plads at gå grundigt til værks. Luksus-lokalet til Skype for Business-møder har 64-tommer fladskærme, bordmikrofoner og kamera med bevægelsessensor og automatisk zoom. I når ikke langt for under 100.000 kr., men til gengæld er der mange penge at spare i rejseomkostninger og undgået spildtid.   


Vil du høre mere, er du velkommen til at ringe til vores specialister på 7733 7100