Få din egen tv-station

Cisco DX80 bringer den ægte videooplevelse med perfekt billede og lyd inden for rækkevidde af flere og indvarsler dermed en mindre videorevolution. Erfaringerne er gode fra dem, der allerede har indsat løsningen.
Ditte Due Mortensen

Ditte Due Mortensen

27. september 2016

Videomøder giver god mening i dagens dynamiske erhvervsliv. Der skal tages beslutninger hurtigere end nogensinde, og inden for stort set alle brancher er det vigtigt at dele viden på tværs af geografiske og faglige barrierer. Hvis man hver gang skal aftale og afholde et møde med alt, hvad det koster af ressourcer og transport, kan man hurtigt kaste håndklædet i ringen. Videomøder kan være en del af løsningen, men kun hvis kvaliteten er i orden.

”Alle er enige om, at video er perfekt til samarbejde, networking, videndeling, kundemøder og meget mere” fortæller Market Manager Johnni Buchholdt fra TDC Erhverv og uddyber: ”Man behøver ikke nøjes med de tidligere løsninger med dårlig lyd, billede og funktionalitet eller med en dyr løsning. Med Cisco DX80 får du et virkeligt højt niveau i billede og lyd til en meget fornuftig pris.”

Design og kvalitet på Apple-niveau

Cisco har i deres produktudvikling af DX80 skelet til Apple, som har haft stor succes med at gennemdesigne produkter, så de giver et løft til den moderne kontorindretning. Den 23” store skærm med touchfunktion er indkapslet i et smukt kabinet, hvor både mikrofon, kamera og højttalere er integreret. Cisco DX80 kobles trådløst på virksomhedens netværk, hvorefter man er klar til videomøder.

I mine øjne er der ingen vej uden om, hvis en virksomhed vil opfattes som en professionel partner af sine kunder

Ifølge Market Manager Johnni Buchholdt er det møder i en kvalitet, hvor de små pc-løsninger ikke kan være med: ”Lyden er klar, billedet står knivskarpt. I mine øjne er der ingen vej uden om, hvis en virksomhed vil opfattes som en professionel partner af sine kunder.”

Gør det personligt

Virksomheder kan f.eks. indrette stillerum, hvor man kan holde videomøder under fire øjne med kunder, kolleger eller andre, som sad man over for hinanden i et mødelokale. Man kan også afholde kundepræsentationer og opfølgningsmøder med flere deltagere. Uanset formål, så bidrager billed- og lydkvaliteten til forståelsen.

87 % af fjernbrugere føler, de har bedre kontakt, når de bruger video

Hvad kræver det at komme i gang?

Cisco DX80 registreres på virksomhedens eksisterende Cisco UC-platform eller på en hosted cloud-løsning hos TDC Erhverv. Derudover er det som sagt en fuldt integreret løsning med alt, hvad du har behov for til virksomhedens egen ”tv-station”.

"Hurtigt vil man også opdage, at det gør en verden til forskel at få kropssproget og alle de fine nuancer med, når man holder videomøder. Man kan i øvrigt også dele skærmen, hvis man vil vise noget andet indhold, og man kan pege kameraet ned mod bordet og vise dokumenter og produkter. En komplet løsning, der gør en forskel fra dag ét,” slutter Market Manager Johnni Buchholdt fra TDC Erhverv.

Du kan f.eks. købe Cisco DX80 sammen med løsningen TDC Erhverv One. 

www.tdc.dk/one