Telefonboksen kommer tilbage i en ny businessversion

Kørende sælgere og det arbejdende folk på farten skal have mulighed for at have ordentlige mødetelefonforhold i det offentlige rum. Det gør TDC Erhverv nu noget ved og opsætter mødetelefonbokse i hele landet. Vores arbejdsliv foregår nemlig ikke længere bag et skrivebord, men er i højere grad præget af en mobil hverdag, der kræver ordentlige arbejdsforhold.

TDC Erhverv introducerer Mødetelefonboksen
Boksene kommer til at hedde ”Mødetelefonboksen” og bliver udstyret med Skype for Business og en skærm med den bedste forbindelse. Derudover bliver det muligt at trække forskellige baggrunde ned bag mødedeltageren, så han enten kan fremstå som siddende på et kontor, på gaden eller midt i naturen.

Sådan virker Mødetelefonboksen
Mødetelefonboksen introduceres sammen med en app, der viser vej til den nærmeste ledige mødetelefonboks. Ved boksen scanner du en QR-kode og modtager herefter en SMS med en kode, som indtastes i app’en. Herefter er Mødetelefonboksen åben og klar til brug. Efterfølgende trækkes beløbet på din NemKonto, som kobles til din konto på app’en.


Mødetelefonboksen bliver opvarmet i de kolde måneder, og i første omgang opstilles der 150 bokse i hele landet strategisk placeret i både byer og ved større indfaldsveje.

TDC Erhvervs Marketingdirektør Malene Amini udtaler:
”Med Mødetelefonboksen er vi tro mod TDC Erhvervs 2021-plan, der bl.a. omhandler at give bedre og mere mobile arbejdsforhold for vores kunder, der i højere grad arbejder på farten. Desuden vil Mødetelefonboksene skabe opmærksomhed om TDC Erhverv i bybilledet. Så rent markedsføringsmæssigt skaber det stor værdi for TDC Erhverv.”

TDC Erhverv forventer, at Mødetelefonboksen bliver flittigt brugt, og i næste udrulning arbejder vi med forhold som kaffemaskiner, chatbot-sekretær, frisk frugt og tilvalg af endnu flere baggrunde.

1. april 2019