Tag din stationære computer med i lommen

Hvis du er meget på farten, er det upraktisk at være stavnsbundet til at slæbe din laptop med overalt. Så er det en del smartere at omdanne din mobiltelefon til en pc. Den nye dockingstation Samsung DeX gør det let.
Hvis du regelmæssigt navigerer rundt mellem arbejdskontor, hjem og møder ude i byen, så er det en stor lettelse ikke at være tvunget til at slæbe en masse remedier med dig. Og i dag kan du faktisk langt hen ad vejen grad klare dig med din mobiltelefon – også selv om du skal bruge mus, skærm og tastatur som del af arbejdet. 

Samsung har lanceret dockingstationen Samsung DeX, der gør det muligt at koble skærm og tastatur til din mobiltelefon og på den måde benytte dine mobileapps i desktopmode. Det eneste det kræver er, at du har et af de nyeste smartphones fra Samsung, nemlig en Galaxy S8, S8+ eller Note8. 

– Ved at anvende stationen bliver det muligt både at have fleksibiliteten ved en smartphone og at anvende programmer som Skype for Business, Outlook, Word og andre Office 365-programmer på en større skærm. Hvis du eksempelvis er bruger af Citrix, er det endda muligt at koble på det via din telefon. Du skal blot hente en app, så kan du sidde og arbejde, som du er vant til. Det er super smart, siger Jesper Malta Müller, der er salgschef ved TDC Erhvervscenter. 

Lynhurtigt i gang
Der går under 10 sekunder, fra du sætter din mobiltelefon i dockingstationen, til du mødes af skærmbilledet på din computer.

– Med Samsung DeX har du en pc-lignende oplevelse lige ved hånden, der øger din mobilitet og gør det nemt og hurtigt at gå i gang med dagens opgaver. Og så koster stationen kun en femtedel af, hvad en ny pc koster, siger Jesper Malta Müller og fortsætter: 

– Den eneste ulempe er, at hvis du ikke bruger et trådløs headsæt, så kan du af gode grunde ikke tage telefonen, mens du er tilkoblet computeren. Som bruger vil jeg derfor klart anbefale et headsæt, hvis du vil være hundrede procent i multitasking-mode.
TDC Erhvervscenter giver dig en hjælpende hånd 
Skal vi hjælpe dig med at gøre din arbejdsdag nemmere og mere effektiv? Hos TDC Erhvervscenter er der ingen selvbetjening. Vi er nemlig specialister, når det kommer til at rådgive virksomheder om it- og kommunikationsløsninger. 

Kontakt os, så guider vi dig til den perfekte løsning for din virksomhed.