Konkurrence: Stem på årets stærkeste erhvervsmobil

Er det Apples iPhone Xs, Samsung Galaxy Note 9 eller Huawei Mate 20 Pro, der fortjener at løbe med titlen som årets stærkeste erhvervsmobil? Stem på din favorit og vær med i lodtrækningen om at vinde den.

Året har budt på mange stærke mobilnyheder og både Apple, Samsung og Huawei har hver især leveret et godt bud på en erhvervsmobil. Men hvilken en af dem fortjener at løbe med titlen som årets stærkeste?

Stem her og vind din favorit

Her kan du læse lidt mere om de tre finalister:

Apple iPhone Xs – brug dit ansigt som adgangskode
Med sine specialfremstillede OLED-skærme har iPhone Xs branchens mest præcise farvegengivelse og HDR. Mobilen er fremstillet i enestående materialer med det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde. Med den optimerede Face-ID er dit indhold sikkert, og du kan med et enkelt blik logge ind i apps og betale for køb online. 

Står du og skal tage et billede eller en kort video af jeres nyansatte medarbejder eller forretningens produkter, så gør det imponerende 12 MP dual-kamera med avanceret portrætfunktion dig i stand til at tage professionelle portrætbilleder, hvor motivet er i fokus og baggrunden er sløret.

Samsung Note 9 – oversæt tekst med et enkelt klik
Med S pennen i Samsung Note 9 har du din notesblok lige ved hånden. Du kan nemlig tage hurtige noter direkte på den slukkede skærm, mens de gemmes automatisk i arkivet. Du kan også markere tekst med S pennen og oversætte til alle sprog, hvis du for eksempelvis skal forstå en avanceret brugsvejledning, der indeholder teknisk fagsprog. 

Du kan køre en PowerPoint-præsentation direkte fra telefonen og bruge S pennen som fjernbetjening til at skifte slides. Står du og skal dele en julehilsen med dine kunder på virksomhedens Facebook-side, kan du med Note 9s intelligente kamera give dine billeder et professionelt løft.  

Huawei Mate 20 Pro – brug din mobil som oplader
Huawei Mate 20 Pro er drevet af verdens første mobile kunstige intelligens (AI) chipsæt, der gør den til en mobil med en fremragende ydeevne. Mate 20 Pro er udstyret med et kraftfulgt batteri på 4200 mAh, der holder liv i din Huawei hele dagen. Batteriet har ovenikøbet den specielle funktion wireless reverse charging, som gør, du kan bruge din mobil til at oplade dine kollegers mobiler eller enheder. 

Når du køber Huawei Mate 20 Pro følger der en SuperCharge-adapter med i kassen, så du kan oplade din nye Huawei Mate 20 Pro til 70 procent på blot 30 minutter. Huawei Mate 20 Pro indeholder ansigtsgenkendelse, der gør dig i stand til at bruge dit ansigt til at åbne op for mobilens applikationer. 

Konkurrencebetingelser
Vinderen udvælges den 8. januar 2019 og får direkte besked. 
Konkurrencen er ikke købsbetinget. Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos TDC Erhverv samt medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
TDC Erhverv benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder.