Spar tid med Skype for Business og Office 365

”Med løsninger som Skype for Business og Office 365 kan du effektivisere din arbejdsdag og få frigjort tid til værdiskabende kundepleje og forretningsudvikling,” fastslår Casper Bøyesen, Head of Cloud Solutions hos TDC Erhverv og uddyber: ”Det er desværre langt fra alle, der udnytter det fulde potentiale, og derfor vil vi gerne inspirere til, at man får endnu mere ud af sin investering.”

Casper Bøyesen og hans kolleger i TDC Erhverv har fingeren på pulsen og et indgående kendskab til, hvor skoen trykker i danske virksomheder. Derfor er de også de rette til at til at samle en række tips til, hvordan de mange samarbejdsmuligheder og features i Skype for Business og Office 365 kan omsættes til fordele i hverdagen.

Flyt de fysiske møder online 
Hvor end du befinder dig, kan du afholde møder med kolleger, kunder og partnere ved hjælp af videofunktionen. Selv ved korte fysiske møder ender deltagerne nemt med at spilde en masse tid på transport, booking af mødelokale og koordinering af tid og sted. Online møder er tidsbesparende og omkostningsreducerende.

Se hvor kollegerne befinder sig
Tilstedeværelsesstatus gør andre i stand til hurtigt at se, om du er tilgængelig og har tid til at chatte eller svare på mails. Og er du optaget, kan dine kontakter nemt finde en af dine kolleger, der er ledig. Den indstilles automatisk ud fra din Outlook-kalender. 

Arbejd på tværs af enheder og systemer 
Med Skype for Business kan deltagerne i samme møde være logget ind via både laptop og smartphone eller sidde i et mødelokale med webcam og højtalere. Så kan I vælge den kommunikationsform, der passer bedst til den enkelte. 

Del din skærm med mødedeltagerne 
Gør indholdet af dit oplæg mere transparent ved enten at præsentere hele dit skrivebord eller bestemte programmer. På den måde slipper I for at sende bilag frem og tilbage på mail og skærer ned på printbudgettet. I kan også arbejde i samme dokument.

Arbejd hvornår og hvor som helst
Med Office 365 har du adgang til alle dine filer, hvad enten du arbejder fra mobil eller tablet i toget på vej til mødet, eller du sidder på et hotelværelse eller dit hjemmekontor. Det giver fleksibilitet og mobilitet, og du møder aldrig uforberedt op.

Undgå syndfloden af mails
Teams er et godt eksempel på en feature i Office 365, der kan gøre en konkret forskel i hverdagen. Med Teams kan du komme i kontakt med de relevante kolleger og arbejde med dem uden at udveksle store mængder mails. 

Ingen installationer og opdateringer
Skype for Business og Office 365 er cloudbaserede løsninger, så du undgår indkøb, installation og løbende opdateringer. Alt det sker automatisk i skyen. Du kan være sikker på at bruge de nyeste versioner og sparer udgifter til en masse licenser.

Hvis du vil drøfte mulighederne med en af vores rådgivere, er du meget velkommen til at ringe på 7733 7100

Se mere:
Derfor står det 4-0 til Skype for Business
Skyen i øjenhøjde: Forstå fordelene ved cloud-tjenester
Vælg Skype for Business