All I want for Christmas is YouSee Musik

December er måneden, hvor julemusikken forsøder den travle hverdag med bjældeklang og juleklokker. Nu kan du nynne med på både nye og gamle sjælevarmere, når YouSee Musik synger julen ind.

Generelt lytter den danske befolkning til mere forskellig musik end nogensinde før. Men når juletiden indtræder, er danskerne temmelig traditionsbundne – ikke kun med and, flæskesteg og rødkål på julemenuen, men også med hvilken musik vi lægger ører til.  

Der er dog plads til fornyelse i julemusikken. YouSee Musik har nemlig de seneste år set en tendens til, at de nye julesange vinder mere og mere frem blandt danskerne. De seneste to år har en nykomponeret dansk julesang slået de gamle kendinge i kampen om at blive årets julehit. Derfor består dette års juleplayliste af en perlerække af både nye og gamle julehits, der sikrer rigeligt med juleguf til ørerne. 

Fire en halv times julemusik

YouSee Musik har sammensat en playliste med julens bedste hits, der slår tonerne an for julen. Juleplaylisten rummer 4 timer og 39 minutters julemusik, så der er garanti for masser af julestemning – uanset om du befinder dig i bussen, i bilen eller på kontoret. 

Alle TDC Erhverv Works mobilabonnementer inkluderer YouSee Musik, hvor du får adgang til over 20 millioner musiknumre – blandt andet julemusik. Det samme gælder TDC Erhverv One og flere andre af vores abonnementer. 

Top 10 julehits 

 1. Do They Know It's Christmas? (1984 Version) – Band Aid
 2. Jesus & Josefine – Julie og Martin Brygmann
 3. All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey
 4. Jul i Angora – Drengene fra Angora 
 5. Lille store verden – Rasmus Seebach 
 6. Driving Home For Christmas – Chris Rea 
 7. Last Christmas – Wham! 
 8. Let Love Be Love (Original Version) – Juice, S.O.A.P, Christina & Remee
 9. Tinka – Burhan G og Frida Brygmann 
 10. Fairytale of New York - The Pogues.
 11. It's Beginning To Look A Lot Like Christmas – Michael Bublé

Du kan høre juleplaylisten lige her

P.s. Hvis du allerede har fået forstoppelse af al den julemusik, så har YouSee Musik også en masse andre playlister, der ikke indeholder så meget som en enkelt lille bjældeklang. Har du endnu ikke fået oprettet en profil på YouSee Musik, så følg vores trin-for-trin guide

Vidste du, at….

 • I musikvideoen til ’Jul i Angora’ medvirker samtlige 40 kulørte karakterer fra serien af samme navn?
 • ’Do They Know It’s Christmas’ blev skrevet umiddelbart efter, at sangskriveren Bob Geldof havde set et indslag på TV om hungersnød i Etiopien i oktober 1984?
 • ’Fairytale of New York’ blev skrevet i forbindelse med et væddemål, der gik på, om Shane MacGowan og Jem Finer fra den keltiske punkgruppe The Pogues kunne skrive en julesang, der ikke var pladderromantisk?