Sådan skaber du en god hjemmearbejdsplads for dine medarbejdere

Hjemmearbejdspladser øger arbejdspladsens effektivitet og medarbejdernes arbejdsglæde. TDC Erhverv guider dig i, hvordan du som arbejdsgiver skaber de bedste betingelser for dine medarbejderes hjemmearbejdspladser.

Ifølge Dansk Erhverv vinder flere og flere virksomheder på at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra. Det er med til at øge effektiviteten og arbejdsglæden på arbejdspladsen. Hvis du ønsker effektive og gladere medarbejdere med en god work/life-balance, bør du derfor skabe gode betingelser for medarbejdernes hjemmearbejdspladser. 

Sikker og hurtig internetløsning

Tallene viser, at mange medarbejdere vægter muligheden for at arbejde hjemme højt, og takket være udbredelsen af cloud-løsninger som Office 365 kræver det ofte kun en stabil netforbindelse at være lige så effektiv som på kontoret. Ved at tilbyde medarbejderbredbånd som medarbejdergode, kan din virksomhed give medarbejderne mulighed for selv at vælge arbejdssted - uden at give afkald på hastighed, komfort og sikkerhed. 

Datasikkerhed

Efter den nye persondataforordning trådte i kraft, er datasikkerhed vigtigere end nogensinde. Det gælder naturligvis også for medarbejdere, der arbejder uden for deres almindelige arbejdsplads. Guard Sikkerhed, som er en del af pakken i TDC Erhverv Hjemmearbejdsplads, giver ekstra sikkerhed med funktioner som antivirus, datafortrolighed, opkaldsblokering og browserbeskyttelse. 

TDC Erhverv Hjemmearbejdsplads – en fordel for både virksomhed og medarbejder

Med TDC Erhverv Hjemmearbejdsplads får du en fleksibel og sikker internetløsning til hjemmearbejdspladsen, der giver den optimale balance mellem arbejde og privatliv for den enkelte medarbejder. Aftalen dækker alle dine medarbejdere og giver samtidig den enkelte medarbejder mulighed for at kombinere ordningen med tilkøb, for eksempel i form af højere internethastighed eller en tv-pakke.

Se detaljer om fordele og økonomi på vores side om TDC Erhverv hjemmearbejdsplads. 

Med medarbejderbredbånd er abonnementer, service og support samlet ét sted og det samme gælder fakturering, hvor I får et økonomisk overblik for alle medarbejdere. Det vil mindske administrationen i virksomheden. 

Vores video om hjemmearbejdspladser viser hvordan.