Sådan minimerer du spildtid, når du arbejder mobilt

Det er som regel en produktivitetsdræber at være væk fra kontoret. Men det behøver det ikke at være, hvis du bruger Office 365 og Skype for Business. Det er en ægte mobil arbejdsstation med mange andre nye værktøjer end blot Word og Excel. En analyse viser, at du potentielt kan undgå op til 30 minutters spildtid.
Er du typen, der tilbringer en god del af din arbejdstid på farten? Så ved du formodentlig alt om, hvordan en forretningsrejse kan bremse din produktivitet. Uanset om du er leder, sælger, konsulent eller HR-medarbejder, så har du sandsynligvis oplevet frustrationen ved at skulle hente store vedhæftede filer ned på din smartphone eller bøvlet med at logge på virksomhedens VPN fra en overfyldt togkupe. For slet ikke at snakke om udfordringen med at få kommunikationen med kollegerne til at glide gnidningsløst.  

Reducér spildtid med 30 minutter – hver dag
 
En analyse, udført af Forrester Consulting på vegne af Microsoft, viste blandt andet, at mobile medarbejdere fra en række amerikanske virksomheder var i stand til at øge deres effektivitet markant ved at bruge Office 365.

I det første år sparede de mobile medarbejdere i gennemsnit 30 minutter hver dag, blandt andet fordi de hurtigt kunne finde information uden at skulle logge ind via VPN og fordi der var behov for mindre rejsetid. I takt med at medarbejderne blev mere fortrolige med den nye måde at arbejde på og flere applikationer blev integreret i virksomhedernes systemer, steg tidsgevinsten. 

Læs mere på tdc.dk/30min
Se filmen her

Skrevet af Birgitte Frausing

5 tricks, der øger din mobile produktivitet

Her kommer fem kneb, der holder din produktivitet i top – selv når du er langt fra dit skrivebord. 

 1. Brug skyen
  Frem for at gemme dine dokumenter lokalt, så læg dem i skyen, for eksempel i OneDrive. Så kan du arbejde videre på din smartphone uden at skulle bekymre dig om forskellige dokumentversioner og tabte rettelser, hvis der ikke er plads til at hive en laptop frem.  Du kan koble op til fem forskellige enheder, som automatisk synkroniserer indbyrdes, til din Office 365 konto.


 2. Undgå monster-vedhæftninger i mails
  De dage er slut, hvor gigantiske vedhæftninger grådigt sluger dine mobildata, når de skal hentes ned uden WiFi-forbindelse. Med OneDrive, som er inkluderet i Office 365, får du op til én Terabytes lagerplads i skyen. Herfra kan du med et enkelt klik oprette et link til deling, så selv de tungeste filer kan tilgås fra alle lokaliteter. Derfor behøver I ikke længere sende filerne frem og tilbage som vedhæftninger. 

 3. Lad Delve grave dokumenterne frem
  På en mobil-enhed kan det være vanskeligt at bevare overblikket over alle dine mapper og filer. Delve er en ny app i Office 365, der bruger kunstig intelligens til at analysere dine arbejdsmønstre og aktiviteter. På den baggrund kan Delve udvælge de dokumenter, mails og filer, som det er mest sandsynligt, du skal bruge lige nu. På Delves overskuelige dashboard får du alt dit vigtigste materiale vist som små kort, der hurtigt informerer dig om konteksten, og hvordan dine kolleger har interageret med indholdet.

 4. Hold videomøde på mobilen 
  Kropssprog og mimik er en vigtig del af vores kommunikation. Med videomøder kan du altid sidde ansigt til ansigt med kolleger, kunder og samarbejdspartnere, uanset hvor I befinder jer. Bruger I Skype for Business, har du fuld adgang til dokumenter fra Word, PowerPoint og Excel og kan nemt sende en mødeindkaldelse direkte til de øvrige deltageres Outlook-kalender. 

 5. Koordiner med dine kolleger overalt
  Selv om du er på landevejen, så er du aldrig langt fra dit hold, når I bruger det chat-baserede samarbejdsværktøj Microsoft Teams. Her kan I blandt andet oprette fælles huskelister, kommunikere via interne sociale medier og tildele hinanden opgaver med automatiserede workflows.   
 
Få Office 365 i en komplet løsning med Skype for Business og fuldt integreret telefoni hos TDC Erhverv

I kan ikke finde en løsning magen til vores og I kan selvfølgelig også få internet, kontaktcenter og alt hvad I ønsker med i løsningen. Det gør jeres administration meget lettere og I får en fremtidssikret løsning, der gør jeres hverdag mere produktiv.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om den komplette løsning.