Optag samtalen og få de vigtige detaljer med

Er du nervøs for at misse vigtige detaljer, når du snakker med en kunde, kollega eller en forretningspartner? Optag samtalen med Call Recording og undgå huller i hukommelsen.
Nu kan du trygt lægge notesblokken fra dig, når du skal huske de vigtige detaljer fra et opkald eller telefonmøde. Med Call Recording fra TDC Erhverv kan du nemlig optage dine samtaler og gemme dem i 48 timer, uanset om du ringer fra din mobil, fastnet eller pc.  

Hjælpende hånd i hverdagen

Der er mange situationer i hverdagen – for eksempel når du kører bil eller arbejder i værkstedet, hvor det praktisk talt er umuligt at tage noter. Her kan det være en fordel at kunne optage samtalen og få noteret de vigtige pointer, når du kommer i nærheden af en computer eller en blok og pen. 

Må man optage alt?

Du må gerne optage samtaler, men der er nogle regler, som er vigtige at overholde. Når det drejer sig om samtaler, hvor man får personoplysninger, gælder persondataloven. Det betyder, at du skal have modpartens samtykke, før du optager. Derfor er det altid en god ide at oplyse modparten om, at du optager samtalen, og hvorfor du optager den. 

Optag hele eller dele af samtalen

Du kan indstille Call Recording til at optage alle dine samtaler automatisk eller vælge at optage dem manuelt. Du kan også vælge at optage bider af en samtale, hvis der er noget, som er særligt vigtigt. Og så kan du naturligvis slå funktionen helt fra, når du ikke har brug for den.

Hvem kan bruge løsningen?
Call Recording kan bruges af både små og store virksomheder på alle enheder, der er med i din virksomheds mobil-løsning hos TDC Erhverv. Derfor er Call Recording inkluderet i de fleste mobilpakker i TDC Erhverv Works abonnement og altid i TDC One og TDC Scale.

Med Call Recording kan du:

  • aflytte samtaler, du har optaget
  • søge efter samtaler, du har optaget
  • hente rapporter over dit eget forbrug af tjenesten
  • eksportere dine egne samtaler til din computer.

Læs mere om mulighederne og fordelene ved Call Recording 48.