Nyt samarbejdsværktøj: Remote work har aldrig være nemmere

Hvad nu hvis du havde fuldstændig fri adgang til hele verdens talentmasse? 

Det ville gøre det langt nemmere at finde de helt rette medarbejdere med de helt rigtige kvalifikationer. Og selvom de fleste efterhånden er i stand til at udføre deres arbejde fra en computer, kan der dog stadig være udfordringer forbundet med at hyre medarbejdere, som måske sidder i et helt andet land. 

Heldigvis har teknologien i løbet af de seneste år taget nogle enorme kvantespring, og i dag findes der teknologi, der ligefrem fordrer fleksible arbejdspladser og remote work. 

Det betyder, at mange af de udfordringer, du førhen kunne møde, når du skulle samarbejde med en på den anden side af jorden, hører fortiden til. Virksomheder får derfor mulighed for at stikke fingrene i en langt større talentmasse.

Hvis du altså har en teknologisk løsning, der kan rumme det. 

Remote work giver virksomheder adgang til en større talentpulje

I dag eksperimenterer mange danske virksomheder med at skabe mere fleksible rammer på arbejdspladsen - og resultaterne er overvejende positive. En af grundene, til at det overhovedet kan lade sig gøre, er, at der i dag findes teknologi, der kan rumme de fleksible rammer.

TDC Erhverv Teams løser udfordringer med kommunikation og rekruttering

Med en kommunikationsplatform som TDC Erhverv Teams kan virksomheder mindske afstanden mellem kollegaer, uanset om de er ved skrivebordet lige ved siden af, om de arbejder hjemme, er på farten - eller på den anden side af jorden.

Fordele ved TDC Erhverv Teams:

  • Fleksibel og skalerbar løsning
  • Samler alt i ét arbejdsområde
  • Chat med hele dit team i realtime, og samarbejd om filer
  • Integreret med hundredvis af de mest brugte virksomhedsapps
  • Booster teamwork på tværs af geografisk placering
  • Strømliner kommunikationen
  • Gør både internt og eksternt samarbejde nemmere
  • Vær med, uanset hvor du er. Du kan tilgå alt fra både computer og via appen på din
  • mobiltelefon Integreret selvbetjeningsapp, hvor du kan administrere hele din løsning og alle ansattes adgange mm.
TDC Erhverv Teams gør det lettere for virksomheder at brede deres søgning ud, når det kommer til at finde kvalificeret arbejdskraft. 

Er du nysgerrig på, hvilke udfordringer TDC Erhverv Teams kan løse for din virksomhed? 

Klik her, og blive klogere på, hvordan du kan løfte virksomheden med Teams >>


Kom tættere på dine kollegaer med TDC Erhverv Teams

Med TDC Erhverv Teams kan du arbejde lige så tæt med en, der sidder på den anden side af jorden, som du kan med en, der er på den anden side af skrivebordet. TDC Erhverv Teams fjerner alle de udfordringer, som normalt opleves ved remote work. 

I stedet bliver kommunikationen strømlinet, flydende og realtime.

Med TDC Erhverv Teams får du en følelse af, at du er tæt på dine medarbejdere. Det er en udfordring, at man går glip af noget, når man ikke sidder sammen med sine kollegaer. Både socialt og fagligt. Men i og med, at man har chatten, og det hele er koblet sammen ét sted, kan jeg være med realtime. Jeg kan sende en gif eller en sjov bemærkning, som bliver set med det samme, hvor en e-mail måske først ville blive set dagen efter.

Det er en stor fordel, at det hele er samlet ét sted, men den største forskel er, at du har følelsen af at være med, selvom du er langt væk.

- Martin Riis, ansat i TDC Erhverv med base i Malaga

Med andre ord: TDC Erhverv Teams muliggør kommunikation uden barrierer, fordi al kommunikation er samlet ét sted - og det gælder alt fra møder til mails. 

TDC Erhverv Teams fordrer kommunikation uden barrierer

TDC Erhverv Teams er en platform, der samler alt det, du elsker fra alle de bedste kommunikationsplatforme. Det betyder, at samarbejdet bliver gnidningsløst og i sidste ende både mere effektivt og produktivt. 

Ved at samle alt arbejde ét sted kan du altid være up to date - uanset hvor du er. Det betyder, at du ikke behøver at gå glip af noget, fordi du ikke lige var på det rette sted på det rigtige tidspunkt. For det vil du altid være med Teams. 

En ting er sikkert. Fremtiden byder på nytænkning inden for både arbejdsplads og arbejdskraft, der kommer til at stille højere krav til den måde, vi kommunikerer på. 

Med TDC Erhverv kan du gå fremtidens arbejdsplads i møde.