6 nye smartphones på toppen

Det er et fantastisk efterår for dig, der skal skifte mobilen ud, for der er kommet spændende nyt fra alle topproducenter. Vi har derfor allieret os med chefredaktør Steen Jørgensen fra Mobil.nu, som i dén grad har fingeren på pulsen, når det gælder test og omtale af det nyeste fra mobilfronten. Vi har bedt ham finde en Top 6 og beskrive kandidaterne.
Ditte Due Mortensen

Ditte Due Mortensen

21. oktober 2015

Samsung Galaxy S6
Samsung har lavet en ekstremt flot mobil i glas og metal, der samtidig er blandt de mest funktionelle på markedet overhovedet, når man vil arbejde på farten. Den har lynhurtig 4G, en række Microsoft-apps med fra start, og så er den virkelig hurtig i brugerfladen. Galaxy S6 har det måske bedste kamera i en mobil i dag og fingeraftryksscanneren virker virkelig godt.

Nexus 6P
Googles nyeste topmobil med skærm på 5,7 tommer og flot skarphed med 2K-opløsning. Den har hurtigt internet, virkelig godt kamera og kører med en ren Android-brugerflade, der sikrer, at den har ekstremt hurtige menuer og dermed er ideel til en aktiv arbejdsdag på farten. Fingeraftryksscanneren vil højne sikkerheden.

Microsoft Lumia 950 XL
Microsofts første rigtige topmobil med skærm på 5,7 tommer, flot skarphed og så selvfølgelig Windows 10 med alle de Windows apps og programmer, du kan drømme om – lige fra Word til Skype. Har en unik funktion ved navn Continuum. Med den kan telefonerne fungere som deciderede computere, når de kobles til en stor skærm. Opkoblingen sker via HDMI, Display-port eller USB. Den kommer med irisscanner for højere sikkerhed.

iPhone 6S
Mange firmaer benytter sig i dag af iPhone og der findes mange erhvervsrelaterede apps til den. Den nye iPhone 6S er blevet en mere kraftfuld mobil end tidligere iPhones og vil kunne håndtere selv de mest krævende apps og mange ad gangen. 3D Touch giver en hurtigere navigering i brugerfladen, og den har naturligvis også fingeraftryksscanner til højere sikkerhed.

Sony Xperia Z5
En vandtæt mobil kan være en dejlig ting for mange, hvis man er meget udenfor, og Xperia Z5 er samtidig en virkelig fremragende mobil med stor flot skærm, godt kamera og hurtig 4G. Sony har ryddet meget op i brugerfladen, de fleste egne widgets er væk, og der er kun få egne apps med. Fingeraftryksscanneren sidder på siden, hvilket føles mere naturligt, end når den sidder nederst på telefonen eller bag på.

Huawei P8 Lite
Den billigste på listen over gode erhvervsmobiler er P8 Lite. Den er ikke helt på niveau med de andre modeller, vi anbefaler her, men til prisen får man faktisk en fin mobil. God skærm på 5 tommer, hurtig 4G og brugerflade, godt kamera, og takket være Android er den naturligvis også koblet virkelig godt op til nettet og alle de online-funktioner, man har brug for.

Besøg vores webshop
Steen Jørgensen er chefredaktør på www.mobil.nu og www.teleprisguide.dk, hvor du kan læse guides, nyheder og test af smartphones samt sammenligne priser på aktuelle mobiltelefoner.

*Vær opmærksom på, at der kan være udgivet nyere modeller end de udvalgte i den ovenstående artikel