Har du lynhurtig data-roaming over hele verden?

Det kræver en god netforbindelse at holde e-mails, skypemøder, nyheder og navigation kørende via mobilen på forretningsrejse. Heldigvis kan du få en professionel roaming-løsning med bred 4G-dækning, der passer til dit rejsemønster og behov.

I dag kan det være svært at undvære mobilen som arbejdsredskab til at hente filer hjemme fra firmaet eller bruge data til navigation i udlandet. Samtidig er tendensen, at data, dokumenter og programmer flyttes ud i skyen, hvorfor behovet for mobildata på farten er stort. 

Vi ønsker ikke at gå på kompromis med produktivitet og sikkerhed, når vi flytter os uden for landets grænser – derfor bør du vælge en roaming-løsning, der kan giver dig den ultimative mobile frihed med lynhurtig 4G-dækning i så mange lande som muligt. 

Strejf rundt bekymringsløst

Direkte oversat betyder det engelske ord roaming ’at strejfe rundt’, og det er præcist, hvad en mobiltelefon gør i udlandet. Når mobiltelefonen ikke længere har forbindelse til sit normale mobilnetværk, strejfer den rundt og vælger et af de lokale teleselskabers netværk. Når hurtige beslutninger skal tages, og der skal svares på forespørgsler fra kunder og kolleger, så er det godt at have et mobilabonnement, der tillader en hurtig tilkobling, hvor end du befinder dig.

Det er ikke helt ligegyldigt, hvem du roamer hos, hvis du arbejder meget på tværs af landegrænser. Før du pakker kufferten, skal du sikre dig, at din udbyder har et veludbygget udvalg af 4G-lande, så du ikke får overraskelser på regningen.

Mobil frihed på tværs af kontinenter

TDC Erhverv tilbyder 4G i langt de fleste lande, så du har den bedste data-oplevelse, uanset hvor du strejfer rundt i landene. Med roaming-løsningen kan virksomhedens medarbejdere arbejde produktivt og effektivt ved at være tilgængelige overalt. 

Skal vi sammen kigge på din roaming-løsning?

Har du behov for en snak om, hvilken roaming-løsning der er bedst for dig og din virksomhed? Så kom forbi dit lokale TDC Erhvervscenter til en personlig rådgivning, eller kontakt din account manager.

Læs mere om, hvilke roaming-løsninger vi kan tilbyde.