Find din rette roaming-profil

Er du global nomade, eller får du stress ved tanken om at rejse syd for grænsen? Uanset hvor meget du rejser, og hvordan du bruger din mobil i udlandet, så findes der en roaming-løsning, der passer perfekt til dig.

Når du er på rejse i udlandet, skal du selvfølgelig kunne bruge mobildata uden at bekymre dig om løbske regninger. Og det er lige meget, om din kuffert samler støv det meste af året, eller om lufthavnens business lounge føles som dit andet hjem. 

I dag kan det være svært at undvære muligheden for at bruge mobilen til mail, navigation, hurtige opslag på Google og alle de apps, der kræver netforbindelse for at fungere. Heldigvis kan du sagtens finde en professionel roaming-løsning, der passer til dit typiske rejsemønster og behov.   

Kan du kende dig selv blandt en af disse tre roaming-typer – så er du godt på vej:
 

 1. Rundt i Europa
  Når du pakker kufferten, er destinationen som regel Hamborg, Milano eller Amsterdam. Uanset om du rejser flere gange om måneden eller kun er udenlands et par gange årligt, så bevæger du dig yderst sjældent uden for EU. Passer du på denne profil, skal du kun i minimalt omfang bekymre dig om roaming. 

  I Europa kan du nemlig trygt bruge din mobil i udlandet, som var du hjemme i Danmark, på grund af de fælles EU-regler om roaming. Har du en TDC Erhverv Works-mobilpakke er der ingen begrænsninger på brugen af de inkluderede data i dit abonnement, mens der på de øvrige mobilpakker vil være en såkaldt fair use-grænse. 

 2. Uregelmæssigt rejsemønster
  Det er ikke hver uge, at du sætter dig til rette i et flysæde. Til gengæld rejser du langt, når først du kommer afsted. Måske er det den årlige fagmesse i Hong Kong, en studietur til Silicon Valley eller et besøg hos jeres indiske underleverandør, der er årsag til rejsen. I alle tilfælde kan ugepakker med data give dig større fleksibilitet, uden at du behøver at have roaming inkluderet i et månedligt abonnement.

  Ugepakkerne fungerer som et tillæg i dit eksisterende abonnement. De koster 0 kroner at oprette, og du begynder først at betale i det øjeblik, du aktiverer mobildata i et af de inkluderede lande. Når pakkens databeholdning er brugt, får du automatisk besked via sms og kan med det samme købe en ny pakke.  

 3. Global nomade
  Dit pas er proppet med stempler, og det er ikke unormalt, at du sætter foden på mindst tre kontinenter i løbet af en måned. Du kan navigere gennem Heathrow i søvne og ved på sekundet, hvor hurtigt du kan komme fra Lounge 3 til gate D87 i Schiphol. Hører du til blandt de globale nomader, så er et professionelt abonnement med inkluderet roaming-data og udenlandstelefoni som TDC Erhverv Works sagen. 

  De forskellige pakker i TDC Erhverv Works er netop blevet opgraderet, så du nu får endnu flere GB data til samme pris. Derudover er listen over inkluderede partnere lande uden for EU blevet endnu længere. 

Skal vi sammen kigge på din roaming-løsning?

Har dit rejsemønster ændret sig, eller har du bare behov for en snak om, hvilken løsning, der er bedst for dig og din virksomhed? Så kontakt dit TDC Erhvervscenter Team for personlig rådgivning.

Find dit team her