Lad os gøre din telefonløsning ferieklar

God kundeservice kan sagtens gå hånd i hånd med sommerferie og skønne fridage. Hvis du planlægger telefonpasningen i god tid, kan dine kunder få klar besked og blive godt betjent, mens du selv og dine kolleger tager en velfortjent pause.

Vi står med det ene ben i sommerferien, og mange har travlt med at få ordnet de sidste ting og få det hele på plads. Det gælder om at udnytte tiden bedst muligt, så du kan holde fri, når du holder fri. Og det kan du kun, hvis der er styr på forretningen, og kunderne føler sig godt behandlet.

Nøglen til at kombinere kundeservice med en velfortjent ferie ligger i at sørge for en god betjening og forventningsafstemning på telefonen. Telefonsystemet kan aflaste i ferieperioden og give kunderne klar besked, mens virksomhedens medarbejdere kobler af på ferien. Du skal bare udnytte de muligheder, du har i din løsning.

Planlæg i god tid og få overblik

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvordan ferien skal holdes. Holder I helt lukket i en uge eller to? Er der åbne telefoner, men med nedsat bemanding? Måske en vagtplan, hvor medarbejderne afløser hinanden? Få vagtplanen på plads i god tid, og få telefonsystemet sat op til den, så ingen ringer forgæves.

Behov for hjælp til opsætning?

Det er op til dig, om du selv vil sætte telefonløsningen op til ferien, eller om du vil overlade opgaven til os. Har du fuld fokus på forretningen, står vi i hvert fald klar til at hjælpe, så du kan få det fulde udbytte af løsningen og din kostbare tid.

Kontakt One-/Scale-support på 70 25 75 00 så kan vi hjælpe dig med at:

  • Koble medarbejdernes telefoner ind i telefonsystemet i forhold til om de er på arbejde eller holder fri 
  • indtale et professionelt feriesvar, der giver overblik over tilgængeligheden og yder dine kunder god service
  • vejlede dig med hensyn til opsætning af din telefoniløsning hos os
  • garantere den bedst mulige ferieoplevelser for kolleger og kunder