Fra mobiltelefoni til avancerede netværksløsninger

Hvem er TDC Erhverv? Nogen kalder os it-leverandører, andre kalder os konsulenter, og nogen tror, vi bare er et teleselskab. Vi er faktisk det hele, og det fortæller vi på bare ét minut i filmen her:
Ditte Due Mortensen

Ditte Due Mortensen

10. august 2015

TDC Erhverv er din indgang til alt fra mobiltelefoni til avancerede netværksløsninger. Faktisk er vi Danmarks største leverandør af integrerede it- og kommunikationsløsninger. Vi ved, at den rette løsning kan gøre forskellen på en god og en dårlig arbejdsdag.

Med nogle af landets skarpeste og bedst certificerede eksperter i huset har vi de rette kompetencer til at levere en sammenhængende løsning, der tager udgangspunkt i jeres forretning. Vi ved, at der ikke er to virksomheder, der er ens – derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres behov.

Vi skræddersyr løsninger for både lokale virksomheder og internationale koncerner. I får en skalerbar og fremtidssikret løsning, og vi tager ansvaret for det hele. Fra forbindelse til infrastruktur, hosting, software, service og sikkerhed. Kort sagt… vi gør alt, hvad vi kan for, at I kan koncentrere jer om jeres forretning.