7 apps og gadgets, der redder din ferie 

Det er ikke kun ekstra undertøj og sokker, du bør fylde din feriekuffert med. Du bør også pakke tasken med smarte gadgets og opdatere din smartphone med nyttige apps. Lad dig inspirere af disse syv apps og gadgets, der gør dit ferieliv lidt lettere. 
Guard og Freedome – værn mod tyveri og usikre netværk på ferien
De to sikkerhedsapps Guard og Freedome udgør tilsammen en komplet sikkerhedspakke, der beskytter dine enheder og data mod lommetyve, hackere og almindelig glemsomhed. 

Guard giver dig mulighed for at spore og låse din enhed fra et online administrationspanel. Du kan også sætte en alarm i gang på din telefon, så du blot skal følge lyden, hvis du har tabt den på stranden. Derudover indeholder Guard også antivirus, forældrekontrol og browserbeskyttelse.

Freedome er dit forsvar mod usikre offentlige hotspots og suspekte trådløse netværk, der bare venter på at inficere din enhed med malware. Med et par hurtige tryk har du dit eget private VPN, hvor du og dine data kan surfe i fred. 

Begge apps er inkluderet i TDC Erhverv Works abonnementet.  
Router i lommestørrelse – tag dit Wi-Fi med på ferie
Selvom det kan være rart at trække stikket helt ud og nyde et par dage uden teknologi, kan det også blive lidt stramt, hvis campingturen bliver forstyrret af en 14-dages haglbyge. Det er derfor meget rart at have en plan B, når Uno og Ludo ikke længere kan sikre familiefreden. 

Køb derfor en lille router i lommeformat, som for eksempel Huawei E5577, der kan udsende et Wi-Fi-signal via et simkort med dataabonnement. På den måde kan hele familien komme på internettet med enheder uden data. Husk dog at være opmærksom på roaming-betingelserne i det land du befinder dig i, så du ikke ender med at betale overpris for underholdningen. Du finder et bredt udvalg i dit nærmeste TDC Erhvervscenter.
P.A. App – slap af uden arbejdsopkald 
Med P.A. appen fra TDC Erhverv Works er det næsten som at have sin egen personlige assistent med på ferie. Appen gør det nemt at indstille automatisk viderestilling til din telefonsvarer eller en kollega, der passer skansen derhjemme, mens du kobler af. 

Du kan også bruge P.A. appen til at aktivere Job/Privat Zone, så din mobil kun modtager private opkald, mens arbejdsopkaldene ryger videre. På den måde er det en leg at sikre, at kunderne ikke ringer forgæves, selv om du holder en velfortjent ferie. 
Tripadvisor – hjælper dig med at finde de bedste ferieoplevelser
Vil du og familien gerne opleve lidt mere end Colosseum, Venedig og det skæve tårn i Pisa på bilferien til Italien? Download Tripadvisor, og du er allerede på rette spor. Med appen kan du se, hvilke restauranter, der altid serverer pastaen al dente, hvilke hoteller, der har de blødeste dyner og hvilke turistattraktioner, der er værd at se. 

Tripadvisor bygger på brugernes egne vurderinger og der er både skrækhistorier og drømmeoplevelser blandt anmeldelserne. Så er du og familien bedst sikret mod at gå forkert i byen. Du kan hente appen til både iOS og Android. 
Mofibo – litterær underholdning til hele familien  
Hvis du er en rigtig læsehest, kan det være svært at finde plads til både Liza Marklund, Jack Kerouac og Villads fra Valby i din bagage. Ved at abonnere på Mofibo kan du slippe for at gå på kompromis og få plads til både svensk krimi, amerikansk beat og ungernes godnatlæsning.

Med Mofibo får du et helt bibliotek med på ferien – i din smartphone. Appen, der findes til både iOS og Android, er pakket med tusindvis af bøger i alle genre, og hvis du ikke føler for at læse, kan du downloade én af de mange tusinde lydbøger. Mofibo koster 129 kroner om måneden. Er du en ny bruger, kan du få de første 14 dage gratis. 
Tabletholder til nakkestøtten – få ro på bagsædet
”Hvornår er vi der?” og ”jeg keder mig” er faste kommentarer på bilferien. Med en tablet og tabletholder til nakkestøtten er du garanteret fred og ro på bagsædet, når I tilbagelægger lange distancer på de europæiske motorveje. Holderen sikrer, at ungerne sidder ergonomisk korrekt, når de ser løs af Disney-filmene og yndlingsserierne.    

Der findes masser af forskellige slags tabletholdere på markedet i vidt forskellige kvalitet og prisklasser. I dit lokale TDC Erhvervscenter er det en smal sag at finde en, der lige præcis opfylder dine behov.   
Multiladeren – hele familiens opladningsstation  
En smartphone eller en tablet med et dødt batteri kan sætte enhver familie på prøve. Derfor er det en god idé at sikre sig, at alle batterier er på max, inden I forlader hotellet eller campingvognen. Så kan I trygt sende massevis af feriefoto til familien derhjemme og ungerne kan jagte pokemons dagen lang. 

Med en multilader har I mulighed for at oplade op til fire-seks enheder samtidig. Skal I på bilferie, kan du købe den bilvenlige udgave, så du slipper for at stå på en rasteplads med en flad mobil og tigge om strøm. Nogle multiladere fungerer også som et rejsestik, så du er sikker på at kunne oplade din tablet eller smartphone på alle kontinenter.     

Tag kontakt til TDC Erhvervscenter, hvis du er interesseret i at høre mere om multiladeren eller mange andre gode gadgets. 
Har du ikke fået gadgets nok?

Hos TDC Erhvervscenter finder du et bredt udvalg af gadgets til din dagligdag og din ferie. For eksempel:

  • et par robuste høretelefoner til løbeturen. Eller hvad med 
  • en powerbank, så har du ekstra strøm med på farten. 
  • en bluetooth højttaler, så du kan tage musikken med ud i det fri.