Det handler om din forretning

I har ikke brug for it- og teleprodukter. I har brug for løsninger, der gør jeres virksomhed mere effektiv. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i jeres forretning, så I får den rigtige løsning.

TDC Erhverv

Der var engang, hvor TDC var Danmarks største telefoni-leverandør. Størrelsen har vi stadig. Men i dag har vi udviklet os til at være den førende it- og kommunikationspartner for danske virksomheder.
Som din virksomheds partner tager vi udgangspunkt i jeres målsætninger og behov, så vi fra starten kan sikre jer den rigtige løsning. Og vi tager medansvar for, at I til enhver tid har de bedste forudsætninger for at udnytte de digitale muligheder uden at miste fokus på jeres kerneforretning. 

Vi har organiseret TDC Erhverv i 4 kompetenceområder: TDC NetDesign, TDC Hosting, TDC Sikkerhed og TDC Erhvervscenter. Her har du gennem din virksomheds faste key account manager adgang til den specialistrådgivning, de produkter og den service, der skal til for at gøre jeres løsninger sammenhængende, fremtidsorienterede og driftsikre.
Bestil rådgivning
End-to-end leverandør
Vi tager ansvaret for den samlede løsning og sikrer, at alt spiller sammen, så I kan koncentrere jer om jeres forretning.

Din indgang til en verden af it- og kommunikationsløsninger.

1 minut om TDC Erhverv

Nogen kalder os it-leverandører, andre kalder os konsulenter, og nogen tror, vi bare er et teleselskab. Vi er faktisk det hele, og det fortæller vi på bare ét minut i filmen her

Job i TDC Erhverv?

Find dit nærmeste TDC Erhvervscenter:

  Kontakt os

  Ring til os på 70 70 90 90

  Ring til os på 70 70 90 90

  Se åbningstider
  Skriv til os

  Skriv til os og få svar i løbet af 1 arbejdsdag

  Skriv til os
  Besøg os på LinkedIn

  Følg os på LinkedIn

  LinkedIn
  Tilmeld nyhedsbrev

  Tilmeld nyhedsbrev

  Nyhedsbrev