God tur
i hele EU

Få styr på roaming-reglerne, så du trygt kan sende medarbejderne afsted.

Rejs trygt på ferie med data og fri tale i 36 lande
Med et mobilabonnement fra TDC Erhverv får I fuld adgang til de mange mobilnetværk i Europa – uden ekstra omkostninger og helt uden begrænsninger på hastigheden.
Og med vores nye TDC Erhverv Works mobilabonnementer er der heller ikke nogen grænse for, hvor meget af jeres inkluderede data, I kan bruge, når I rejser i EU. Dermed kan I trygt bruge mobilen uden at bekymre jer.
TDC Erhverv Roaming - 36 lande
Spørgsmål og svar
om roaming

Fremover kan du med ro i sindet navigere fra Rostock til La Rochelle via GPS’en i din smartphone eller sende mails fra en fortovscafé i Zürich. Den 15. juni 2017 trådte nye fælles EU-regler om roaming i kraft og det betyder, at du kan benytte data og telefoni som hvis du var hjemme i Danmark. Det gælder især, hvis du har det nye TDC Erhverv Works mobilabonnement

Find flere spørgsmål og svar her

Hvis I har et mobilabonnement fra TDC Erhverv Works kan virksomhedens medarbejdere trygt anvende mobilen i EU til de samme priser, som I betaler i Danmark. På øvrige mobilabonnementer, som inkluderer datapakker, vil TDC Erhverv pålægge fair use grænser, der som hovedregel ikke vil være under 10 GB.

Find flere spørgsmål og svar her

Med et mobilabonnement fra TDC Erhverv Works kan du tilvælge en rejsepakke til op til 13 lande ud over Europa, der sikrer en nedsat pris hvis du ringer meget til udvalgte lande. Det gælder også data.

Find flere spørgsmål og svar her

Se landeoversigt og hent materiale om roaming med TDC Erhverv

Vil du vide mere?