Årets Partner på Modern Workplace

TDC Erhverv har vundet Modern Workplace til årets Microsoft Partner Award 2017                                                                 

Årets Modern Workplace - TDC Erhverv
Vi har vundet
TDC Erhverv er blevet kåret til årets Mordern Workplace Partner

Vi har vundet! TDC Erhverv er blevet kåret til årets bedste Modern Workplace partner. Hvad betyder det? Vi er den bedste leverandør af løsninger, der giver en agil og fleksibel arbejdsplads, og dermed får kunderne til at arbejde mere effektivt i en travl hverdag. Vi holder kunden i hånden gennem hele processen - fra inspiration, salg, leverance, til sikring af at løsningen bliver forankret og brugt af medarbejderne, og efterfølgende supporteret alt efter behov. 
Begrundelse fra Microsoft
"TDC Erhverv er årets danske Modern Workplace Partner 2017, fordi de har skabt stort engagementet internt hos både større og mindre virksomheder og organisationer ved at benytte Microsofts teknologi kreativt og strategisk. TDC Erhverv har derfor været en værdifuld samarbejdspartner i forhold til at positionere Microsofts strategi for Modern Workplace, og vi ser meget frem til at fortsætte det spændende samarbejde,”

Marianne Dahl Steensen, administrerende direktør, Microsoft Danmark
Årets Modern Workplace Partner
ÅÅrets Modern Workplace Partner
Det siger kunderne om os

I TDC Erhverv går vi meget op i at skabe værdi for vores kunder, i form af vores inspirerende og meget populære Modern Workplace sessioner, som vi tilbyder til både nuværende og fremtidige kunder - endda helt gratis. I løbet af de sidste 3 måneder, har vi opnået en kundetilfredshed på 100%, fordelt på 62 forskellige kunder.  

Det siger kunderne om os:

  • "...venlig, hurtigt og kompetent support"
  • "...good attentive and responsive serivce"
  • "Super god løsning af opgaven. Super god service."
  • "Jeg er tilfreds med den gode, hurtige og profesionelle support" 

Microsoft har I år valgt at reducere antallet af kategorier under Tech Innovation Award. Dog er antallet af ansøgere uændret. Vi er derfor stolte helt ind i hjertet, over at ha’ vundet denne pris. Især på baggrund af det faktum, at det er mindre end et år siden, at TDC Erhverv påbegyndte den nye Microsoft strategi. 

I kan læse mere om vores Modern Workplace produkter nedenfor.

Vil I også have en gratis dybdegående Modern Workplace session med os? Så tryk nedenfor og hør nærmere.

Book en session her  Læs mere om Skype for Business