Office 365

Office 365 samler de bedste samarbejdsværktøjer i skyen, så du kan arbejde når som helst, hvor som helst, på enhver enhed.

Få rådgivning på 7733 7100

Office 365 fra TDC Erhverv
Komplet løsning med integreret telefoni

Med Office 365 har du altid dit favoritkontor lige ved hånden. De velkendte Office-programmer såsom Outlook, Word og Excel gør det nemt og enkelt at arbejde overalt. Og med tjenester såsom Exchange, Skype for Business, Microsoft Teams og Yammer kan du holde forbindelsen til kolleger og kunder via mail, chat, sociale medier og videomøder.

TDC Erhverv tilbyder Office 365 som en stand-alone løsning eller som en komplet og fremtidssikret løsning med integreret telefoni i Skype for Business, kalenderintegration, mobilpakker og meget mere. Uanset behov kan vi skræddersy en samlet produktivitetspakke, der giver jer alle fordelene ved at arbejde og samarbejde sikkert og cloud-baseret.

Gå til komplet løsning

Skab, del, samarbejd, redigér, innovér

Office 365 er skabt til produktivitet. Løsningen giver onlineadgang til de nyeste versioner af markedets førende samarbejdsværktøjer, så du kan oprette, dele og redigere indhold fra pc’er og Mac’s samt iOS-, Android- og Windows-baserede enheder i realtid. Der er ingen begrænsninger – kun flere muligheder for at producere mere og innovere hurtigere. Alene og i teams.

Office 365 indeholder forskellige professionelle samarbejdsværktøjer.

Ring og hør mere om mulighederne på 7733 7100

Optimering med Office 365

Få mere ud af Office 365

Via tjenester såsom Microsoft Teams og Yammer kan I blive bedre til at arbejde sammen på tværs af hele organisationen. Men gevinstrealiseringen kommer ikke af sig selv. De nye rutiner skal arbejdes dybt ind i hverdagen og forankres i både virksomheden og den enkelte medarbejder. I vores TDC Erhverv Cloud Adoption-team maksimerer vi effekten af jeres Microsoft Office 365-investering gennem forandringsledelse og undervisning. 

TDC Erhverv Cloud Academy er en serie af kurser, der hjælper jer godt i gang med hver af de mange værktøjer i Office 365. I bliver bl.a. undervist i anvendelsen af de nye samarbejdsværktøjer, så I kan arbejde mere effektivt og øge produktiviteten. Kurserne afholdes på TDC-lokationer og online.
 
Se kurser

Flyt fokus til udvikling og uddannelse

Med en cloud-baseret løsning skal du ikke tænke på drift, vedligehold, sikkerhed og opgraderinger. Alle Office 365-pakker købes på månedligt eller årligt abonnementsbasis med automatisk opdatering af softwaren, så I altid arbejder i de nyeste versioner.

Det giver jer lavere driftsomkostninger, styrker jeres it-sikkerhed og øger jeres konkurrenceevne. Og det giver jer mulighed for at yde en bedre service overfor jeres kunder samt fokusere mere på udvikling af forretningen og uddannelse af jeres medarbejdere.

Spar 30 minutters bøvl hver dag

En analyse viser, at medarbejdere har øget deres effektivitet markant ved at bruge Office 365. I det første år sparede medarbejderne i gennemsnit 30 minutter hver dag. I takt med at de blev mere fortrolige med den nye måde at arbejde på, steg tidsbesparelsen til 45 minutter hver dag.

Få 8 tips til at spare 30 min