Det lokale netværk

Et hurtigt og sikkert netværk til effektiv kommunikation internt i virksomheden.

En hjørnesten i it-miljøet

Opbygning og drift af et lokalt netværk er en central del af jeres it-miljø. Det er de lynhurtige og stabile responstider, der giver medarbejderne en tilfredsstillende brugeroplevelse. Og det er kombinationen af tilgængelighed og sikkerhed, der gør, at kun autoriserede personer har adgang til data.

Moderne virksomhedsdrift har skabt et behov for fleksible og solide it-løsninger. Det omfatter også virksomhedens lokale netværk. Hvad end forbindelsen er kablet eller trådløs, skal et lokalt netværk understøtte en mobil arbejdsstyrke, nye datadrevne forretningsmodeller og et lag af applikationer, der stiller store krav til netværket.

Sammenhængende løsninger

I TDC leverer vi ikke bare teknisk udstyr, men værdiskabende kommunikationsløsninger. Sammen med dig analyserer vi os frem til din virksomheds behov og matcher det behov med skræddersyede end-to-end-løsninger. 

Udover netværksteknologi er vi også eksperter i blandt andet datacenterteknologi, Unified Communication, mobilitet og systemintegration.

Bestil rådgivning

Vidste du, at TDC har nogle af landets højst certificerede netværks-specialister?

Viden om TDC Erhverv

Kæden er ikke stærkere end det svageste led

Der er tre vigtige faktorer, der er med til at sikre en høj effektivitet i jeres virksomheds lokale netværk. 

Datacenter

Digitaliserede arbejdsgange og adgangen til data er i dag en uomgængelig del af det at drive offentlig eller privat virksomhed. Det gælder uanset organisationens størrelse og branche.

Kravene til datacenteret er mange. Det skal først og fremmest være stabilt, højtydende og sikkert. Men derudover skal datacenteret også være så fleksibelt, at det altid kan understøtte forretningens hastigt omskiftelige krav. Det kræver et optimalt samspil mellem ny teknologi og de rette tekniske kompetencer, der kan binde it-miljøet sammen.

Network Management

Med en Network Management-løsning fra TDC kan I få jeres virksomheds netværk overvåget døgnet rundt, året rundt. I har selv fuld kontrol over trafikken på netværket, og eventuelle uregelmæssigheder bliver hurtigt opdaget og kontrolleret. 

En Network Management-løsning gør det også muligt at styre flere lokationer centralt, så i kan spare tid og ressourcer.

I kan vælge selv at stå for overvågningen og kun bringe TDC i spil ved fejlsituationer. Eller I kan vælge at overlade al drift og overvågning til os. Uanset hvad skal vi nok guide dig frem til den beslutning, der understøtter jeres behov bedst.

Sikkerhed

Sikkerhed bør være udgangspunktet for enhver dialog om datacenterdesign. Parametre som performance og tilgængelighed er vigtige. Men de er sekundære sammenlignet med behovet for at kunne styre præcis, hvem der har adgang til netværket, og muligheden for at blokere uautoriseret adgang.

Kontakt os

Ring til os på 70 70 90 90

Ring til os på 70 70 90 90

Se åbningstider
Skriv til os

Skriv til os og få svar i løbet af 1 arbejdsdag

Skriv til os
Besøg os på LinkedIn

Følg os på LinkedIn

LinkedIn
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev