Datacenteret 

- når adgang til applikationer, data og processer er forretningskritisk

Foranderlige krav og behov for ny teknologi
Digitale arbejdsgange og adgangen til data er i dag en kritisk del af al drift for både offentlige og private organisationer – store som små. 

Datacenterets infrastruktur skal være så fleksibel, at den både kan tilpasses forretningens skiftende behov og den konstante strøm af nye teknologier på markedet. Samtidig må forretningens ønsker og krav om funktionalitet aldrig prioriteres over sikkerhedshensyn. Uden sikkerheden på plads stopper al forsvarlig udvikling og fremdrift, og virksomhedens eksistens bliver truet.

Datacenterdesign er med andre ord en kompleks disciplin. Vi hjælper dig med at analysere jeres virksomheds behov og kommer med forslag til konkrete initiativer i datacenteret.

Vidste du...
at mængden af data i 2020 vil være 124 gange større end i 2010.

Undersøgelse

IDC, EMC

End-to-end-leverandør
Når jeres datacenter skal designes, er der mange aspekter, I skal tage stilling til. 

Skal vi selv stå for drift, skal vi outsource eller vælge en hybrid løsning? Skal vi lægge dele af vores it i skyen – og i så fald skal det være Private, Public eller Hybrid Cloud? Hvor skalérbar skal vores løsning være? Og har vi tænkt sikkerheden godt nok ind? 

At drive et datacenter kræver en bred viden om servere, switche, storage, netværk og meget mere. I TDC har vi som organisation og blandt medarbejderne mange års specialisterfaring inden for alle områder i datacenteret. Vi sikrer, at den løsning, du ender med at vælge, understøtter jeres forretning både nu og i fremtiden. Og vi baserer jeres løsning på de nyeste og stærkeste teknologier fra markedets førende leverandører. 

Vi er med i hele fasen fra for-analyse, afholdelse af workshops, over design, proof of concept, implementering, migrering og frem til drift og support.

Kontakt os

Ring til os på 70 70 90 90

Ring til os på 70 70 90 90

Se åbningstider
Skriv til os

Skriv til os og få svar i løbet af 1 arbejdsdag

Skriv til os
Besøg os på LinkedIn

Følg os på LinkedIn

LinkedIn
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev