TDC Alarmnet

Sikker overvågning døgnet rundt

TDC Alarmnet gør det muligt at overvåge flere lokationer og situationer – fx bygninger og værdifulde genstande. Overvågningen og kommunikationen mellem sensor og kontrolcentral er effektiv og sikker, og transmissionen overvåges døgnet rundt. Alt sker i vores eget lukkede netværk, som ikke kan omgås eller blokeres. Skulle den primære central være nede, giver TDC Alarmnet en ekstra sikkerhed i form af backup kontrolcentraler, som alarmen automatisk sendes til. 

Vi tager end to end-ansvaret for hele transmissionen, og der er altid kun ét sted at kontakte, hvis der skulle opstå problemer.

TDC Alarmnet er et døgnovervåget transmissionsnet, som ikke kan blokeres, uden at det bliver opdaget.

TDC Alarmnet

To effektive løsninger

TDC Alarmnet tilbyder to løsninger: TDC Alarmnet Brand og TDC Alarmnet Tyveri. De er baseret på TDC Alarmnets teknologi og sikre transmissionssystem og lever op til de højeste europæiske krav om sikkerhed.

Type 1 Type 2 Type 3
En dedikeret IP-baseret forbindelse, der etableres ved hjælp af et 1-ports modem og termineres i en ATU-3G(V). Modemet strømforsynes af ABA-anlægget. Løsningen kan udvides med 3G backup forbindelse til kontrolcentralen. 

Ydeevnedeklaration
IP-baseret forbindelse, der kan etableres på en eksisterende TDC IP-tilslutning.
Løsningen kan udvides med 3G backup forbindelse til kontrolcentralen. 
IP-baseret forbindelse, der udelukkende etableres via 3G. 
Bestil TDC Alarmnet

TDC Alarmnet Tyveri opfylder kravene om en enkel forbindelse kombineret med højeste grad af sikkerhed med tilslutning via TDC's 3G netværk. Det er markedets sikreste tyverialarm og kan anvendes med SIA protokollen, som giver mulighed for at overføre yderligere information – fx hvor indbruddet er sket i bygningen.

TDC Alarmnet Tyveri overholder alle krav og certificeringer i markedet (EN 50136 og EN 54-21) og forsikringskrav i sikringsklasserne 10, 20, 30, 40, 50 og 60.


Bestil TDC Alarmnet
Brug for rådgivning?
Brug for mere viden om TDC Alarmnet? Ring og få et uforpligtende tilbud på 80 80 60 75.

Er du installatør finder du installations vejledninger og tekniske beskrivelser.

Kontakt os

Ring til os på 70 70 90 90

Ring til os på 70 70 90 90

Se åbningstider
Skriv til os

Skriv til os og få svar i løbet af 1 arbejdsdag

Skriv til os
Besøg os på LinkedIn

Følg os på LinkedIn

LinkedIn
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev