Microsoft Cloud

Få en produktiv hverdag, højere sikkerhed og lavere omkostninger

Vi er gået all-in på Microsoft Cloud
Med købet af Cirque og Adactit har vi, sammen med egne Microsoft-kompetencer i TDC Erhverv, markedets bedste kompetencer inden for Productivity, Unified Communications samt Customer Engagement-løsninger. Til sammen har vi hjulpet en meget stor del af Danmarks virksomheder med rådgivning, implementering, support og adoption af Office 365, Skype for Business og Contact Center-løsninger (Enghouse, Genesys og Competella). Som kunde hos TDC Erhverv vil I være sikret adgang til landets bedste underliggende infrastruktur og netværk.

Vi har en klar ambition om at være Danmarks førende Microsoft Cloud Partner og jeres foretrukne leverandør og rådgiver.

Cloudrådgivning
Har du en strategi for hvordan du kan inddrage Cloud? Lad os hjælpe med at kortlægge hvilke af dine systemer du med fordel kan lægge i Cloud og hvordan du får mest muligt ud af dem.

Ring og hør mere på 7733 7100 
Enklere infrastruktur med cloud
Fordelene ved at bruge skyen, i stedet for at investere i en traditionel it-løsning med en server i kælderen, er til at få øje på for stort set alle virksomheder - uanset størrelse og branche.

De virksomheder, der vælger cloud-vejen, gør det som regel for at forenkle deres interne it-infrastruktur og mindske omkostningerne. Men cloud kan have meget større betydning. De helt unikke fordele ligger i den dynamik, fleksibilitet og skalerbarhed, der kan opnås i forhold til et traditionelt datacenter med servere, lager osv. 
Microsoft Cloud
"Cloud Excellence" et stærkt Cloud Partnerskab
Vi har samlet Danmarks stærkeste hold med 100 specialister i én enhed kaldet "Cloud Excellence". Drivkræften er passionen om at forbedre vores kunders produktivitet ved hjælp af cloud-baserede it-løsninger. 

Vi har ligeledes et helt team, der er specialister I at sikre forankring af løsninger ude i organisationerne og har senest vundet en pris som den partner, der bedst formår at skabe fremtidens arbejdsplads hos vores kunder.

Vi tilbyder alle vores kunder som enten har Office 365 eller Skype for Business at indgå i et Cloud Partnerskab, som giver adgang til række ydelser, der skal være med til at sikre optimal rådgivning og udnyttelse af Microsoft Cloud services. 


Hvad tilbyder vi?

Vi inddeler vores ydelser inden for 4 hovedkategorier.

Vores Advisory Team leverer en række rådgivningsydelser inden for Microsoft Cloud. Vi tilbyder bl.a. en service, hvor I løbende får indblik i roadmappet for Microsoft Office 365. Herunder anbefalinger til, hvordan I kan udnytte de nye services, som er kommet til siden sidst, samt de services og opdateringer, der ligger i roadmappet. Vores rådgivning ydes med udgangspunkt i vores erfaringer fra, hvordan andre kunder har grebet det an, samt overlevering fra vores konsulent- og supportteams ift., hvordan de forskellige services virker i praksis.

Microsoft Cloud Rådgivning

Vores konsulentteams har implementeret mere end 500 kunder på Microsoft Cloud. Vi har lavet nogle af landets største og mest komplekse implementeringsprojekter og trækker på den erfaring til at levere hurtigt og med minimal risiko. Vi har en fleksibel model, hvor vi både kan tage fuldt ejerskab eller kan indgå i et samarbejde med jeres organisation.

Microsoft Cloud implementering

Vi leverer løbende kompetent hjælp til hundredevis af virksomheder og fokuserer på en premium service med de dygtigste eksperter. Vi har én samlet indgangsportal på sky.tdc.dk, så det nemt at få hjælp uanset om det handler om Skype for Business eller Office 365. Vi forsøger at hjælpe med alt, men vi er absolut bedst inden for Office 365 (alle workloads), Skype for Business og Azure.

Microsoft Cloud support

Det ligger i vores DNA at sørge for, at brugerne tager de nye produkter til sig og at jeres medarbejdere opnår reelle produktivitetsforbedringer ved at bruge Office 365 og Skype for Business. Vores adoption-metode bygger på de erfaringer vi har opsamlet gennem adoption-arbejde hos hundredevis af kunder og har udmøntet sig i en række pakker som til sammen dækker hele Office 365. Træningspakkerne er scenarie-baserede og dækker derfor over ét eller flere produkter.

Microsoft Cloud adoption
Hvorfor vælge os?
Vi er 4 x guld-certificeret Microsoft Cloud Partner og har i de sidste 5 år opnået bred anerkendelse af Microsoft, fx med priser for landets højeste kundetilfredshed.
Microsoft Gold Partner
Hvilke fordele er der?
Vi kan hjælpe jer med at få netop de fordele ved cloud-baserede løsninger, der giver jeres virksomhed størst værdi. Det gælder b.la.:

1. Lavere it-udgifter
Erfaringerne siger, at I ligesom de fleste andre virksomheder typisk vil kunne spare 20-30% på omkostninger til drift og vedligeholdelse ved at lægge jeres it og telefoni i skyen

2. Større produktivitet
Næsten hver anden virksomhed oplever øget produktivitet og effektivitet, når de går over til cloud. I kan opnå det samme med mere mobile medarbejderne, der har adgang til værktøjer og data uanset tid og sted. Og ikke mindst med Danmarks bedste internet-netværk.

3. Større sikkerhed

Glem alt om risikoen for computernedbrud, tyveri eller andet, der kan ødelægge jeres data. Med en løsning i skyen er I garanteret løbende backup og den nyeste it-sikkerhed, der beskytter jer mod hackere, virus og spyware.

4. Altid opdateret

Når I lægger jeres it- og tele-løsninger i skyen, sikrer vi, at I altid har de nyeste programmer og systemer. Vi sørger også for opdateringer og vedligeholdelse, så I kan fokusere på udvikling og kundeservice.

5. Fleksibilitet og overblik

Hver 3. virksomhed mener, at cloud har gjort det nemmere at åbne nye kontorer og komme ind på nye forretningsområder pga. den større fleksibilitet og skalérbarhed. Og de har fået bedre overblik, fordi der betales en fast pris pr. bruger.

onboarding
Vil du inspireres?
Lad os tage jer med på en session, hvor vi gennemgår jeres muligheder for at se ind i  "fremtidens måde at arbejde på". Vi kigger på, hvad Office 365 platformen kan i praksis og har live demorum i København og Århus fuldt udstyret med den nyeste teknologi. Her kan vi vise jer en masse spændende scenarier på, hvordan I kan arbejde effektivt med de moderne værktøjer, som ligger i Microsoft Cloud. Vi stiller med en ekspert, som trækker på best-practice og erfaring fra, hvordan andre virksomheder arbejder.
Bestil rådgivning