Forbindelsen til fremtiden

Den digitale teknologi har givet mennesker, maskiner og ting helt nye muligheder for at kommunikere.

Datadrevne forretningsmuligheder

I Internet of Things (IoT) udstyres alle ting med en internetsensor og indgår i et netværk med andre ting. Formålet med IoT er skabe nye og mere intelligente processer, der skaber værdi for brugere, virksomheder og samfund.

IoT er ikke længere en fremtidsvision. I dag er mere end 5 mia. enheder koblet op på nettet. I takt med at sensorer, netværksudstyr og netværksforbindelser bliver både billigere, bedre og hurtigere, vil IoT også blive relevant i flere og flere sammenhænge. 

Men IoT har ingen værdi uden en stabil infrastruktur, der kan transportere data fra A til B.
Bestil rådgivning

Når man arbejder med Internet of Things...

...er det vigtigt at stille de rigtige spørgsmål.

Varighed: 2:24

IoT gør end-to-end koncepter mere relevante end nogensinde før

Kristian
Krautwald

Salgsdirektør,
TDC Erhverv

I samfundets tjeneste
I TDC leverer vi end-to-end IoT-løsninger sammen med en række af verdens førende producenter af udstyr og teknologi. På nuværende tidspunkt fokuserer vi særligt på to områder inden for IoT: Smart Cities og Entertainment.

Sammen med Københavns Kommune og en række andre kommuner landet over arbejder vi på forskellige IoT-projekter. Blandt andet: 
 
Smart Parking
En app, der via lokalisering af en bilists SIM-kort kan informere om den nærmeste ledige parkeringsplads, så bilisten ikke skal cirkulere rundt, spilde tid og belaste CO2-regnskabet unødigt.
 
Smart Renovation
I dag kører renovationsvognene den samme rute – uanset om halvdelen af skraldespandene er tomme. Med sensorer i skraldespandene kan man nøjes med at tømme de fyldte skraldespande og dermed spare værdifuld tid.
 
Smart Lighting
Intelligent styring af gadebelysningen i forhold til biltrafik, cyklister og gående, så der kun er lys, der hvor der rent faktisk er brug for det.
Bestil rådgivning
TDC Internet Of Things
TDC Internet Of Things på LinkedIn
Bliv en del af gruppen TDC Internet Of Things på LinkedIn.  Her viderebringer vi viden fra den virkelige verden, hvor Internet Of Things bliver sat i reel anvendelse. Meld dig ind i gruppen, hvis du er nysgerrig på Internet Of Things eller gerne vil deltage i debatten.
Besøg TDC Internet Of Things
Machine-to-machine (M2M)

M2M-løsninger er én af byggeklodserne i Internet of Things. Med M2M-løsninger kan du koble forskellige enheder på dit netværk og udlede værdifulde data. M2M-løsninger anvendes blandt andet inden for produktion og logistik og bruges både til effektiviserings- og innovationsformål.

Kontakt os

Ring til os på 70 70 90 90

Ring til os på 70 70 90 90

Se åbningstider
Skriv til os

Skriv til os og få svar i løbet af 1 arbejdsdag

Skriv til os
Besøg os på LinkedIn

Følg os på LinkedIn

LinkedIn
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrev