Stærk karrierestart

Realisér dit talent sammen med os!

TDC Erhverv Graduate
TDC Erhverv
Graduate Programme 2016

Vil du være med til at designe fremtidens netværksløsninger? Og har du viljen, drive og ambitionerne til at kick-starte din erhvervskarriere i en af Danmarks førende IT- og kommunikationsvirksomheder? Så er du måske en af de kandidater vi kigger efter til vores 12-måneders Graduate Programme.

Et program for dig der vil være med til at gøre en forskel
Vores Graduate Programme er for dig, som brænder for at dygtiggøre dig og gøre en forskel blandt de skarpeste hjerner inden for finans, IT og kommunikationsløsninger. Du får spændende arbejdsopgaver i en dynamisk branche med adgang til den nyeste teknologi og et netværk af dygtige arbejdskolleger. Vi kigger efter talenter, der kan agere som brobyggere i forretningen f.eks. mellem IT og salg.

Muligheder i programmet
Programmet giver dig mulighed for at udvikle og styrke dine IT-, projektledelses- og rådgivningsmæssige kompetencer inden for IT/salg eller finans, og få praktisk erfaring med erhvervskunder og samarbejdspartnere.

De første 6 måneder af vores Graduate Programme har fokus på læring, certificeringer og faglig viden. De sidste 6 måneder kommer du rundt i TDC Erhvervs afdelinger og med ud til kundemøder - så du kommer helt tæt på opgaver og processer i TDC.

Du bliver en del af et engageret og stærkt netværk
I løbet af 12 måneder kan du opnå en stilling som f.eks. Business Development Manager, Solution Architect, System Engineer, Business Controller eller Finanspartner - og være med til at udvikle og rådgive Danmarks største virksomheder omkring fremtidens IT- og kommunikationsløsninger.

Graduate Programme 2016

Varighed: 2:24

Graduate-programmet 2016 opstarter d. 15. august på Teglholmen i København

Åbent Hus
Århus 17. marts og København 30. marts

Bliver du færdig som kandidat i sommeren 2016, og har du drive og ambitioner til at kick-starte din erhvervskarriere i en af Danmarks mest spændende IT- og kommunikationsvirksomheder? Så kom og hør hvad det vil sige at være graduate hos TDC Erhverv.

Læs mere

IT og kommunikations-løsninger


Ansøg her

Finans


Ansøg her